Ipari olajak - Élelmiszeripar
DENSOLINA RVTM
Könnyű fehér paraffinos olaj
USDA H-1 élelmiszeri minősítésű fehér olaj
Könnyű folyékony paraffin, amely a következő gyógyszerészeti előírásokat teljesíti:
USP XXIII
EUROPEAN PHARMACOPEIA, 4. kiadás |
CFR 172.878, F.D.A. |
Alkalmazható az engedélyezett ipari műveleteknél, amelyeknél lehetséges az élelmiszerrel történő kapcsolatba lépés (ember vagy állati).
Bármely olyan mechanizmus általános kenésére állították elő, amely rozsdamentes, nem szennyezett élelmiszeripari minősítésű terméket igényel.
Tulajdonságok
Színtelen, szagtalan és íztelen fehér paraffin olaj. Megfelelő tapadási és kenetteljességi paraméterekkel rendelkezik. Tiszta, nem szennyezett kenést biztosít.
FDA által jóváhagyott, USDA H-1 besorolású termék, mely kenőanyagként és formaleválasztóként használható az élelmiszeriparban.
Alkalmazás
o Kézi olajozóval
o Automata kenés csepegtetéssel vagy szórással.
A tartályt zárva kell tartani a szennyeződés elkerülése érdekében.
Fizikai-kémiai jellemzők
Viszkozitás 40°C-on, cSt |
12.5 / 17.8 |
Viszkozitás 50°C-on, kb. |
1.6 / 2.1 |
Sűrűség 15°C-on, g |
0.83 / 0.87 |
Folyáspont °C |
Max. -10 |
Savassági index, mgKOH/gr |
Max. 0.02 |
Megjelenés |
Színtelen folyadék |
Illat |
Illatmentes |
Anilin pont °C |
Min. 105 |
Lobbanáspont °C |
Min. 170 |